Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > R: Dls Scandinavia 1

o Navštíveno 3052x o
o 31.01.2013, 22:18 | radaman
Muze nekdo zvukove porovnat/prirovnat? Zajimalo by mne jake tride ostatnich vyrobcu se daji prirovnat? Napr. Morel MT 23?

o 31.01.2013, 22:28 | Toxxx
radaman: Skus napisat Lukeemu. Mal ich sice neboli na nich napisky DLS ale ma uplne tie same;) A ked sme ich skusali stali za hovno. Ale nebolo to naladene takze sa neda porovnat a mt23 hraju si myslim k.rva lepsie.
o 31.01.2013, 22:28 | Toxxx
Este k tomu su obrovske. Priemer cca 10cm.
o 31.01.2013, 22:38 | radaman
Ja prave mam ty Vifa na ceste domu a premejslim jestli nesehnat jeste ty MT23 a udelat takovej testik. Nebo klidne jeste jiny vejsky kdyz uz v tom budu...
o 09.02.2013, 00:07 | radaman
Takže Vifa vejšky dorazily. Tedy ty z kterých by měly vycházet DLS Scandinavia 1. Na porovnání mám jen Morel MT 12, oproti kterým hrajou hned po první poslech odost lépe. Zatím jsem pouze oboje měniče jen prohodil. Takže s děličkama ani strmostma jsem si zatím nehrál. Vifa jsou na spodních frekvencích mnohem příjemější(ne tak uječený) než Morely a celkově si nechají líbit větší porci výkonu. Horní frekvence jsou prokreslenější, ale čeakl jsem ještě více detailů oproti MT 12ckam. Jediná vada na kráse je velikost 104mm, ale urřitě by se dala udělat redukce na cca 75mm...což by už celkem šlo :-) Dělička 3800Hz a strmost 6db/oct. Ještě to bude chtít jedny uši na sedadlo spolujezdce a pohrát si s nastavení...no ve finále by to nemuselo bejt zlý :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3179 sekund.